Pizzapohja

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää suola ja jauhot koko ajan sekoittaen.

Lisää öljy ja alusta taikina tasaiseksi.

Kaaviloi tai taputtele taikina ohueksi, pellin kokoiseksi levyksi suoraan leivinpaperin päälle.

Anna kohota 10-20 min, täytä haluamallasi tavalla ja paista 225 asteessa n. 15-20 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi992g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 99g74kcal13g1.1g0.4g6.8g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 107g948kcal0g0g107.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1290g4425kcal131.4g902.8g15.5g45.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g10893kcal288.8g1807.8g246g103.8g
Valittu annoskoko2500g5447kcal144.4g903.9g123g51.9g
Annoskoko puolitettuna1250g2723kcal72.2g452g61.5g26g
Arvot/100g100g218kcal5.8g36.2g4.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=146760