Tulisenmakea persikkabroileri

Leikkaa broilerit isoiksi suikaleiksi.

Ruskista pilkotun sipulin kanssa rypsiöljyssä.

Lisää viipaloidut persikat.

Mausta suolalla, currylla, musta- ja cayennepippurilla reippaasti tuliseksi.

Lisää persikoiden mehu, ruokakerma ja hunaja.

Tarjoile pastan tai riisin ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin filee,ohutleike,atria 560g/4kpl851g1021kcal161.7g7.7g36.6g0g
Persikka puolikkaita päärynämehussa (Eldorado), annos 250g623g287kcal3.7g68.5g0g0g
Hunaja 38g126kcal0.2g30.7g0g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g380g228kcal3.8g17.1g15.2g2.3g
Sipuli (kuorittu)213g57kcal2.8g10.2g0.4g3.6g
Hillosipuli (Eldorado), annos 52g76g30kcal0.8g6.8g0g0g
Vesi304g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 15g134kcal0g0g15.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3767kcal346g282g134.8g11.8g
Valittu annoskoko2500g1884kcal173g141g67.4g5.9g
Annoskoko puolitettuna1250g942kcal86.5g70.5g33.7g3g
Arvot/100g100g75kcal6.9g5.6g2.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=146902