Karjalanpiirakat

Keitä puuro ja anna jäähtyä.

Sekoita jauhot, suola ja vesi.

Tee taikinasta pötkö ja leikkaa n. 30 palaksi.

Kauli palat ohkaiseksi.

Täytä riisipuurolla ja rypytä reunat.

Paista 275 asteessa 15 min ja voitele kiehuvalla vesi/voisulaseoksella.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 78 grammaa

Kippe66
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 215g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g5.4g0kcal0g0g0g0g
Grahamjauho 295g968kcal31.2g179.1g6.5g29.2g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g322g1127kcal19.3g244.6g5.5g6.4g
Vesi, vesijohtovesi 537g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1073g354kcal35.4g52.6g0g0g
Oivariini, 60 (100g)54g295kcal0.5g0.5g32.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5487kcal172.8g953.6g88.4g71.2g
Valittu annoskoko2500g2743kcal86.4g476.8g44.2g35.6g
Annoskoko puolitettuna1250g1372kcal43.2g238.4g22.1g17.8g
Arvot/100g100g110kcal3.5g19.1g1.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147336