Bellnannin pannu

- Keitä perunat.

- Kuutioi perunat ja lenkkimakkarat.

- Kuori ja hienonna sipuli.

- Kuullota sipulit öljyssä pannulla.

- Lisää joukkoon perunat ja makkarat, kääntele kunnes saavat väriä.

- Lisää kerma ja anna hautua, kunnes kerma on imeytynyt perunoiden joukkoon.

- Mausta rouhitulla mustapippurilla ja lisää pinnalle hienonnettua ruohosipulia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Uunilenkki, Maistuva, 1kpl=200g881g1498kcal79.3g74.9g96.9g0g
Peruna, keskikokoinen 60g991g595kcal14.9g128.9g1g8.9g
Keiju rypsiöljy (Raisio)22g198kcal0g0g22g0g
Sipuli (kuorittu)165g45kcal2.1g7.9g0.3g2.8g
Ruokakerma Valio 5%441g264kcal5.3g12.3g22g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5199kcal203.2g448g284.4g23.4g
Valittu annoskoko2500g2600kcal101.6g224g142.2g11.7g
Annoskoko puolitettuna1250g1300kcal50.8g112g71.1g5.9g
Arvot/100g100g104kcal4.1g9g5.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147583