Kaalijauhelihapata

Jauheliha ruskistetaan pannulla ilman rasvaa.

Kaali, sipulit, riisi ja vesi laitetaan kattilaan kiehumaan.

Ruskistettu jauheliha lisätään kattilaan muiden ainesten joukkoon.

Annetaan kiehua hiljalleen kunnes kaali on pehmennyt.

Lisää vettä tarvittaessa.

Lopuksi lisätään mausteet ja siirappi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 982g0kcal0g0g0g0g
Keräkaali, 100g786g189kcal9.4g26.7g1.6g16.5g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g196g688kcal11.8g149.3g3.3g3.9g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha314g522kcal59.7g0g31.4g0g
Sipuli 157g48kcal2g7.5g0.3g2.7g
Valkosipuli 24g26kcal1.9g3.8g0.1g0.5g
Suola, annos 3g4.7g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 1.6g4.5kcal0.2g0.7g0g0.4g
Chili mausteseos, Old El Paso3.1g8.8kcal0.3g1.5g0.2g0g
Siirappi 31g95kcal0g23.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3158kcal170.6g425.6g73.8g48g
Valittu annoskoko2500g1579kcal85.3g212.8g36.9g24g
Annoskoko puolitettuna1250g789kcal42.7g106.4g18.5g12g
Arvot/100g100g63kcal3.4g8.5g1.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147943