Sipulipihvit

Leikkaa fileestä ohuita pihvejä.

Nuiji ne kevyesti nuijalla tai nyrkillä.

Mausta pihvit molemmin puolin sinapilla, suolalla ja pippurilla.

Kuumenna rasva öljyseos ja paista pihvit molemmilta puolilta noin kolme minuuttia.

Nosta pivit lomittain vuokaan.

Huuhtele pannu lihaliemellä ja kaada lihojen päälle vuokaan.

Pane vuoka 175 asteiseen uuniin.

Kuori sipulit ja leikkaa ne renkaiksi ja paista pienessä tilkassa öljyä pannulla.

Lisää pannulle sokeria väriä ja makua antamaan.

Nosta sipulit kasoiksi pihvien päälle.

Kostuta pihvejä ja sipuleita samalla vuoassa olevalla liemellä.

Hauduta vielä 15 minuuttia.

Tarjoile pihvit sinappimuusin ja esimerkiksi ruusukaali-pekonipaistoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee, vähärasvainen, annos 150g1728g2160kcal362.8g0g77.8g0g
Sinappi 60g78kcal2.6g8.4g3.6g1g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 4.8g13kcal0.5g1.8g0.2g1.3g
Rypsiöljy 31g274kcal0g0g31g0g
Sipuli (kuorittu)598g162kcal7.8g28.7g1.2g10.2g
Rypsiöljy 12g105kcal0g0g11.9g0g
Sokeri 29g116kcal0g28.6g0g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala14g40kcal2.9g0.7g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5897kcal753.2g136.4g257.2g25g
Valittu annoskoko2500g2948kcal376.6g68.2g128.6g12.5g
Annoskoko puolitettuna1250g1474kcal188.3g34.1g64.3g6.3g
Arvot/100g100g118kcal15.1g2.7g5.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148102