Kukkis-parsakaalikeitto munalla

Keitä kaalit kypsiksi ja soseuta.

Lisää kerma ja mausta.

Syö keitetyn munan kanssa kuten pinaattikeitto.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi292g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 459g655kcal57.4g1.4g47.1g0g
Voi 25g182kcal0.3g0.1g20.4g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 417g1482kcal7.8g11.1g158.6g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 547g190kcal25g10.6g1.6g13.6g
Kukkakaali 760g183kcal13.7g16.7g2.3g17.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5382kcal208.4g79.8g460g62.2g
Valittu annoskoko2500g2691kcal104.2g39.9g230g31.1g
Annoskoko puolitettuna1250g1346kcal52.1g20g115g15.6g
Arvot/100g100g108kcal4.2g1.6g9.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148149