Tomaattinen makaroni-jauhelihavuoka

Makaronit keitetään vedessä+suola.

Jauheliha ruskistetaan pannulla.

Lisätään sipulit ja babyporkkanat ja maustetaan.

Lisätään tomaattimurska ja annetaan muhia 5 minuuttia.

Jauhelihaseos sekoitetaan makaroneihin ja kaadetaan uunivuokaan.

Tasoitetaan ja päälle kaadetaan Floran kevyt ja paksu.

Paistetaan uunissa n. 1 tunti 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)527g211kcal5.8g37.9g2.6g7.4g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g338g203kcal3.4g15.2g13.5g2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha540g897kcal102.6g0g54g0g
Rainbow, pikkuporkkanat, pakaste, 200g270g68kcal2.7g15.4g0g6.8g
Sipuli (kuorittu)270g73kcal3.5g13g0.5g4.6g
Chili mausteseos, Old El Paso6.8g19kcal0.5g3.3g0.4g0g
Suola, annos 3g8.1g0kcal0g0g0g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 540g522kcal16.3g105.8g1.7g5.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3982kcal269.6g381.2g145.4g52.2g
Valittu annoskoko2500g1991kcal134.8g190.6g72.7g26.1g
Annoskoko puolitettuna1250g996kcal67.4g95.3g36.4g13.1g
Arvot/100g100g80kcal5.4g7.6g2.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148185