Färssi

Laita uuni lämpenemään 200 C.

Sekoita kulhossa sipulikeitto, kermaviili ja kananmuna.

Lisää min. 3 valkosipulin kynttä ja mausteet, ainakin suolaa ja pippuria.

Lisää jauheliha ja vaivaa taikina tasaiseksi.

Anna seistä mielellään puoli tuntia huoneen lämmössä.

Levitä taikina tasaiseksi levyksi leivinpaperille.

Kaada herne-maissi-paprikat taikinalevyn päälle ja rullaa leivinpaperin avulla taikina pötköksi.

Paista uunissa n. puoli tuntia.

Tarkasta kypsyys haarukalla tai hammastikulla.

Tarjoile esim.

mummon muusin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Hp76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g1208g2053kcal229.5g0g120.8g0g
Kevyt kermaviili (Eldorado), annos 200g604g483kcal15.7g24.2g36.2g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Gourmet Soups) (Knorr), annos 14g169g490kcal13.5g79.5g13.5g18.6g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)181g252kcal20.1g0.7g18.8g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g36g38kcal2.9g5.9g0.2g0.7g
Herne-maissi-paprika, Rainbow302g242kcal12.7g39.3g2.7g9.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g7115kcal588.8g299.2g384.4g57.4g
Valittu annoskoko2500g3558kcal294.4g149.6g192.2g28.7g
Annoskoko puolitettuna1250g1779kcal147.2g74.8g96.1g14.4g
Arvot/100g100g142kcal11.8g6g7.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148557