Raejuustomakaroonilaatikko

Pasta sipuli ja jauheliha.

Laita keittämätön pasta, rejuusto ja valkuaiset uuninkestävään vuokaan, lisää paistettu sipuli ja jauheliha.

Lisää litra keitettyä vettä ja mieleiset mausteet.

Sekoita kunnolla.

Anna olla uunissa 200C
noin tunnin.

Anna sen jälkeen vetäytyä kunnolla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Hade
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, tumma, Torino372g1265kcal85.6g197.2g13.8g22.3g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g595g387kcal77.4g11.9g1.8g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha595g988kcal113.1g0g59.5g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g156g66kcal15.3g0.6g0.2g0g
Vesi744g0kcal0g0g0g0g
Sipuli, kokonainen 50g37g10kcal0.5g1.8g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5431kcal583.8g423g150.8g45.2g
Valittu annoskoko2500g2716kcal291.9g211.5g75.4g22.6g
Annoskoko puolitettuna1250g1358kcal146g105.8g37.7g11.3g
Arvot/100g100g109kcal11.7g8.5g3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148930