Jauheliha-papukastike

Ruskista jauheliha, tarvittaessa laita öljyä.

Lisää pilkottu sipuli, karkeaksi raasteeksi raastettu porkkana ja pavut.

Lisää tomaattimurska ja maustetahnat, lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria.

Hauduta miedolla lämmöllä puolisen tuntia.

Nauti spagetin kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha470g779kcal89.2g0g46.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl35g317kcal0g0g35.2g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g323g90kcal1.9g19.2g0.6g8.1g
Sipuli 147g44kcal1.8g7g0.3g2.5g
Papu valkoinen, keitetty 587g632kcal49.5g82.2g2.1g41.1g
Tomaattimurska 470g138kcal2.6g24.9g0.9g8.9g
Vesi, vesijohtovesi 352g0kcal0g0g0g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)47g67kcal1.8g4.1g4.8g0g
Harissa 1 annos = 30 g35g98kcal2.8g18.5g2.9g0g
Ketsuppi, Heinz35g36kcal0.3g8.5g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4404kcal299.8g328.8g187.4g122g
Valittu annoskoko2500g2202kcal149.9g164.4g93.7g61g
Annoskoko puolitettuna1250g1101kcal75g82.2g46.9g30.5g
Arvot/100g100g88kcal6g6.6g3.7g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=149468