-Jauhelihahapankaalipata-

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna öljy pannulla ja ruskista jauheliha siinä.

Kaada jauheliha kattilaan.

Lisää sipulikuutiot, keittojuurekset ja vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää hapankaali, paprikat ja mausteet.

Hauduta 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali Rainbow 30g869g217kcal11.3g34.8g2.6g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha869g1442kcal165.1g0g86.9g0g
Keittojuurekset, Rainbow326g82kcal2.9g15.6g1g0g
Paprika punainen 348g102kcal3.3g15.6g1.4g6.6g
Sipuli (kuorittu)65g18kcal0.8g3.1g0.1g1.1g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)24g67kcal2.2g4.3g4.5g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3854kcal371.2g146.8g193g15.6g
Valittu annoskoko2500g1927kcal185.6g73.4g96.5g7.8g
Annoskoko puolitettuna1250g964kcal92.8g36.7g48.3g3.9g
Arvot/100g100g77kcal7.4g2.9g3.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=149479