Jauhelihakeitto hirvenlihalla

Kaikki ruoka aineet kattilaan kiehumaan osa paistinpannut kautta

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 931g709kcal17.5g144.3g1.9g9.3g
Lanttu 164g47kcal1.6g7.5g0.5g2.9g
Porkkana 249g81kcal1.5g13.8g0.5g6.3g
Soijakastike 113g68kcal5.8g10.7g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 714g0kcal0g0g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g30g162kcal0.1g0.1g18g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha301g499kcal57.1g0g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3132kcal167.2g352.8g102g37g
Valittu annoskoko2500g1566kcal83.6g176.4g51g18.5g
Annoskoko puolitettuna1250g783kcal41.8g88.2g25.5g9.3g
Arvot/100g100g63kcal3.3g7.1g2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=149877