Merimiespihvit

Ruskista lihaviipaleet ja sipulit öljyssä.

Kuori perunat.

valmista lihaliemi.

Lado perunat ja lihat + sipulit kerroksittain kannelliseen uunivuokaan ja ripottele pippuria joka kerroksen väliin.

Päällimmäiseksi tulee perunakerros.

Vuoka 175 C uuniin kunnes päällimmäiset perunat saavat hiukan väriä.

Peitä vuoka kannella ja madalla lämpö 15 C. Kypsennä 2 - 2,5 tuntia.

Ps. Minä käytän lihaliemen tilalla olutta n. 4 dl.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paisti (ilman rasvaa), annos 150g756g1859kcal136.1g3.8g45.4g0g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl57g510kcal0g0g56.7g0g
Peruna, vanha, kuorittu 680g518kcal12.8g105.4g1.4g6.8g
Sipuli 208g63kcal2.6g10g0.4g3.5g
Maustepippuri, annos 1g5.7g0.2kcal0g0g0.1g0g
Vesi756g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl38g95kcal4.5g0.6g8.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6090kcal312g239.6g224.6g20.6g
Valittu annoskoko2500g3045kcal156g119.8g112.3g10.3g
Annoskoko puolitettuna1250g1523kcal78g59.9g56.2g5.2g
Arvot/100g100g122kcal6.2g4.8g4.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=150205