Uunimakkara pekonilla

Halkaise ja kuori makkarat, ja iske makkarat uunivuokaan.

Levitä leikkauspinnalle sinappi ja tursota ketsuppia.

Silppua purjosipuli ja viipaloi valkosipuli, ja lisää makkaroiden päälle.

Lopuksi päälle vielä kuutioitu pekoni, mustapippuria ja suolaa.

Paista uunissa 200 asteessa 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Riivaaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK sininen lenkki(annos 145g)2022g4651kcal202.2g131.5g364g2g
Amerikan pekoni 1viipale199g636kcal23.8g0g59.6g0g
Dijonsinappi, Maille, Original35g24kcal1.4g2.8g1g1g
Ketsuppi, euro shopper63g63kcal0.6g14.4g0.3g0.8g
Purjosipuli 140g32kcal2.5g3.3g0.3g2.9g
Valkosipuli 28g30kcal2.2g4.5g0.2g0.6g
Mustapippuri 3.5g10kcal0.4g1.3g0.1g0.9g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g10893kcal466.2g315.6g851g16.4g
Valittu annoskoko2500g5446kcal233.1g157.8g425.5g8.2g
Annoskoko puolitettuna1250g2723kcal116.6g78.9g212.8g4.1g
Arvot/100g100g218kcal9.3g6.3g17g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151281