Suklaafondant

Sulata rasva ja suklaa.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot siivilän läpi ja lisää varovasti sekoittain rasva-suklaaseos.

Nostele muffinssivuokiin ja paista 190 asteessa 10 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Daffodil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tummasuklaa (Panda), annos 100g437g2332kcal21.4g227.1g139.8g0g
Kananmuna kuoreton 874g1246kcal109.2g2.6g89.5g0g
Sokeri 470g1906kcal0g469.1g0g0g
Euroshopper margariini 60 %328g1785kcal3.3g3.3g196.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 180g618kcal18.4g126.1g2.2g6.3g
Kaakaojauhe, X-tra22g81kcal0.8g18.1g0.4g0g
Tummasuklaa (Panda), annos 100g36g192kcal1.8g18.7g11.5g0g
Kananmuna kuoreton 72g103kcal9g0.2g7.4g0g
Sokeri 39g157kcal0g38.7g0g0g
Euroshopper margariini 60 %27g149kcal0.3g0.3g16.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 15g51kcal1.5g10.3g0.2g0.5g
Kaakaojauhe, X-tra1.6g6.1kcal0.1g1.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g17253kcal331.6g1831.8g927.8g13.6g
Valittu annoskoko2500g8627kcal165.8g915.9g463.9g6.8g
Annoskoko puolitettuna1250g4313kcal82.9g458g232g3.4g
Arvot/100g100g345kcal6.6g36.6g18.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151840