Kaalisoppa hirvenlihasta

Pistä pieneksi suikaloitu kaali kiehumaan veteen.

Lisää pilkottu porkkana.

Ruskista lihat paistinpannulla oliiviöljyssä.

Mausta suolalla, pippureilla ja yrteillä.

Lisää jauhot ja jatka hetki ruskistamista.

Lisää pannulle pari desiä vettä ja anna kiehahtaa.

Sekoita kastike tasaiseksi ja lisää kattilaan.

Ruskista sipuli, herkkusienet, valkosupuli ja chili pannulla ja lisää kattilaan.

Annan kiehua hiljalleen pari tuntia.

Maista ja lisää mausteita tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 564 grammaa

Jeranen

Enkeli82 sanoi...

Hyvää on, nam!

keskiviikko 23.12.2009 klo 14:08

AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 517g144kcal6.2g21g1g10.9g
Hirvenliha 414g465kcal87.5g0g12.4g0g
Sipuli 185g56kcal2.3g8.9g0.4g3.1g
Porkkana 163g53kcal1g9g0.3g4.1g
Herkkusieni 59g9kcal1.2g0.2g0.2g0.9g
Valkosipuli 15g16kcal1.2g2.4g0.1g0.3g
Chili paprika punainen11g4.4kcal0.2g1g0g0g
Vesi1109g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 20g177kcal0g0g20g0g
Vehnäjauho puolikarkea 7.4g25kcal0.8g5.2g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g1899kcal200.8g95.4g69g39.2g
Valittu annoskoko2500g950kcal100.4g47.7g34.5g19.6g
Annoskoko puolitettuna1250g475kcal50.2g23.9g17.3g9.8g
Arvot/100g100g38kcal4g1.9g1.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151881