Kermainen jauhelikastike

Pilko sipuli ja kuullota sitä oivariinissa.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää suola ja pippuri.

Lisää kerma ja koskenlaskija.

Anna juuston sulaa ja valmis.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Jeanette
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 1140g2525kcal199.5g0g193.8g0g
Kuohukerma (Ingman)829g2817kcal18.2g25.7g290g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto414g1160kcal78.7g0g91.2g0g
Sipuli (kuorittu)66g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 1.7g4.7kcal0.2g0.7g0g0.4g
Oivariini, 60 (100g)33g182kcal0.3g0.3g19.9g0g
Jauheliha, sika-nauta 1.5g3.3kcal0.3g0g0.3g0g
Kuohukerma (Ingman)1.2g3.9kcal0g0g0.4g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto0.5g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Oivariini, 60 (100g)0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g13432kcal596.4g59.8g1191.6g3g
Valittu annoskoko2500g6716kcal298.2g29.9g595.8g1.5g
Annoskoko puolitettuna1250g3358kcal149.1g15g297.9g0.8g
Arvot/100g100g269kcal11.9g1.2g23.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=152296