Välimeren broilervuoka

Leikkaa koivet isolla terävällä veitsellä kahteen osaan nivelen kohdalta.

Kuori ja viipaloi perunat.

Aseta perunat öljyttyyn uunivuokaan.

Lisää joukkoon pestyt tomaatit kokonaisina, murskattu valkosipulinkynsi ja oliivit.

Mausta Provencale-yrttiseoksella ja suolalla.

Nosta vuoan päälle broilerit ja valuta päälle oliiviöljyä.

Anna vuoan kypsyä 200-asteisessa uunissa noin tunti.

Ohje on Yhteishyvä Ruokamaailma- lehdestä.

Oliiviöljyn määrää voi huoletta vähentää, kun broilerista valuu rasvaa kuitenkin perunoille.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 429 grammaa

Lissuliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin koipireisi (Atria)1050g1753kcal147g11.5g136.5g0g
Peruna, keskikokoinen 60g817g490kcal12.2g106.1g0.8g7.3g
Kirsikkatomaatti, 50g486g97kcal2.9g18.5g1.5g0g
Valkosipuli 7.8g8.4kcal0.6g1.3g0g0.2g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 78g154kcal1.1g1.4g15.6g3.4g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 53g464kcal0g0g52.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5934kcal327.6g277.6g413.8g21.8g
Valittu annoskoko2500g2967kcal163.8g138.8g206.9g10.9g
Annoskoko puolitettuna1250g1484kcal81.9g69.4g103.5g5.5g
Arvot/100g100g119kcal6.6g5.6g8.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=153240