Punakaali-omenapaistos

2 rkl rasvaa (voi tai marg.)
1 punakaali
1 sipuli
2 isoa hapanta omenaa
6 neilikkaa
4 muskattua maustepippuria
1 tl suolaa
2 rkl siirappia ( tai viinim.

Hyyt.)
1 dl punaviiniä
2 rkl viinietikkaa

Hienonna punakaali.

Kuumenna pata tai iso pannu ja ruskista kaali, sipuli ja
omenanpalat.

Kääntele ahkerasti 5-6
minuuttia.

Lisää punaviini, siirappi ja
viinietikka.

Vähennä lämpöä ja anna hautua kannen alla vähintään 45 min.
Vieläkin pidempi kypsytys vain parantaa makua!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 80 normaalisuolainen22g158kcal0.2g0.2g17.6g0g
Punakaali 1173g305kcal18.3g41.1g2.3g22.3g
Sipuli (käsittelemätön)147g40kcal1.9g7g0.3g2.5g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen807g282kcal1.6g66.1g0.8g12.1g
Suola, annos 3g7.3g0kcal0g0g0g0g
Siirappi, tumma147g469kcal0.1g108.5g0g0g
Punaviini 176g124kcal0.5g0.4g0g0g
Viinietikka, 1rkl=15g22g7.7kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2772kcal45.2g447g42g73.8g
Valittu annoskoko2500g1386kcal22.6g223.5g21g36.9g
Annoskoko puolitettuna1250g693kcal11.3g111.8g10.5g18.5g
Arvot/100g100g55kcal0.9g8.9g0.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=153289