Dweian kinkkumunakas

Kuumenna öljy pannulla.

Vatkaa kananmunat rikki ja sekoita joukkoon vesi.

Mausta seos suolalla ja mustapippurilla.

Kaada seos pannulle ja anna hyytyä hetki.

Ripottele kinkkusuikaleet munakkaan päälle ja anna edelleen hyytyä.

Kun munakas on kiinteä ja pinnalla ei ole 'juoksevaa' kanamunaa, taita munakas keskeltä kahti päällekkäin ja tarjoile kuumana.

Väliin voi lisätä myös esim.

parmesanjuustoa (joka nyt ei laihduttajalle ehkä niin hyvin sovellu :) .

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Dweian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1412g2014kcal176.5g4.2g144.7g0g
Vesi321g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 87g766kcal0g0g86.6g0g
Suola, annos 3g32g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 6.4g18kcal0.7g2.5g0.2g1.7g
Kinkkusuikale Pirkka642g661kcal115.5g11.6g16g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6919kcal585.4g36.6g495g3.4g
Valittu annoskoko2500g3460kcal292.7g18.3g247.5g1.7g
Annoskoko puolitettuna1250g1730kcal146.4g9.2g123.8g0.9g
Arvot/100g100g138kcal11.7g0.7g9.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=153458