SOSEKEITTO SULATEJUUSTOLLA

Keitä kuutioituja juureksia ja sipuleita kasvisliemi-vedessä (johon olet lisännyt hieman pippuria ja lorauttanut soijaa) n 45 min. Lisää valkoviini, hunaja ja suolaa.

Soseuta.

Kuumenna uudelleen ja lisää sulatejuusto.

Sekoita jotta sulaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Setsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1695g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g353g212kcal5.3g45.9g0.4g3.2g
Palsternakka 71g45kcal0.4g8.3g0.3g3.2g
Purjosipuli 99g23kcal1.8g2.4g0.2g2.1g
Sipuli (kuorittu)35g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Valkosipuli 4.2g4.6kcal0.3g0.7g0g0.1g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g113g283kcal15.8g3.8g22.6g0g
Valkoviini, kuiva, 12%99g83kcal0.3g0.6g0g0g
Kasvisliemikuutio 10g30kcal0.9g1.3g2.3g0.2g
Suola, annos 3g2.8g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 7.1g23kcal0g5.7g0g0g
Soijakastike 11g6.8kcal0.6g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g1439kcal51.8g143g51.8g18.8g
Valittu annoskoko2500g719kcal25.9g71.5g25.9g9.4g
Annoskoko puolitettuna1250g360kcal13g35.8g13g4.7g
Arvot/100g100g29kcal1g2.9g1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=153499