Punajuuripata

Paista jauheliha.

Lisää liemikuutiot.

Paloittele sipulit, lisää ne pannuun.

Pilko juurekset, kuullota pannulla.

Lisää vettä, että ainekset peittyvät.

Anna hautua tunnin verran, kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

Tussi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 753g289kcal7.5g52g1.5g18.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g188g53kcal1.1g11.2g0.4g4.7g
Sipuli (kuorittu)188g51kcal2.4g9g0.4g3.2g
Valkosipuli 19g20kcal1.5g3.1g0.1g0.4g
Lihaliemikuutio Maggi21g58kcal1.9g1.5g4.8g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha377g625kcal71.6g0g37.7g0g
Persilja 9g2.6kcal0.1g0.1g0g0.8g
Vesi942g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g2.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2198kcal172.2g153.8g89.8g55.8g
Valittu annoskoko2500g1099kcal86.1g76.9g44.9g27.9g
Annoskoko puolitettuna1250g549kcal43.1g38.5g22.5g14g
Arvot/100g100g44kcal3.4g3.1g1.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=153711