Keltainen kanakeitto

1. Paista öljyssä sipuli, valkosipuli, inkivääri, currypasta ja kanat.

2. Kiehauta kasvikset (ei pakaste) puolikypsäksi kanaliemessä.

3. Lisää jatkuvasti sekoittaen suuruste (Ruokakerma ja 2-3 rkl jauhoja), johon sekoitettu kurkumaa.

4. Lisää sekaan kanat, maissi ja pavut.

4. Anna kiehua n. 10 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 334 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 375g456kcal79.6g0g15g0g
Peruna, vanha, kuorittu 187g143kcal3.5g29g0.4g1.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g187g52kcal1.1g11.1g0.4g4.7g
Maissi, pirkka66g81kcal2g17g0.5g2.2g
Papu, ohut vihreä, pirkka94g25kcal1.8g3.9g0.2g2.2g
Lehtiselleri 38g4.8kcal0.4g0.4g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)84g23kcal1.1g4g0.2g1.4g
Valkosipuli 4.7g5.1kcal0.4g0.8g0g0.1g
Inkivääri, tuore, silputtu9g7.5kcal0.2g1.7g0.1g0.2g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl38g28kcal1.5g3g1.1g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)9g13kcal0.4g0.8g1g0g
Vesi, vesijohtovesi 1217g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%140g225kcal3.8g3.8g21.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 28g96kcal2.9g19.7g0.3g1g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 23g207kcal0g0g23.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2733kcal197.4g190.4g127.6g28.2g
Valittu annoskoko2500g1367kcal98.7g95.2g63.8g14.1g
Annoskoko puolitettuna1250g683kcal49.4g47.6g31.9g7.1g
Arvot/100g100g55kcal3.9g3.8g2.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=153942