Burgundinpata

Ruskista nopeasti lihat ja sipuli.

Kaada pataan lanttu ja porkkanalohkojen sekä valkosipulikynsien päälle.

Lisää neste.

Hauduta useampi tunti miedossa lämmössä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha keskiarvo 1068g1631kcal206.1g0g89.7g0g
Lanttu 237g69kcal2.4g10.9g0.7g4.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g214g60kcal1.3g12.7g0.4g5.3g
Punaviini 178g126kcal0.6g0.4g0g0g
Hillosipulisäilyke 95g46kcal1.1g9g0.2g1.5g
Punasipuli, kuorittu, 100g190g51kcal2.5g9.1g0.4g3.2g
Lihaliemikuutio Maggi26g73kcal2.3g1.8g6g0g
Vesi, vesijohtovesi 475g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 18g19kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4149kcal435.4g93.6g195g29.4g
Valittu annoskoko2500g2074kcal217.7g46.8g97.5g14.7g
Annoskoko puolitettuna1250g1037kcal108.9g23.4g48.8g7.4g
Arvot/100g100g83kcal8.7g1.9g3.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154260