Jauhelihakeitto (10% kevytjauheliha)

Paahda jauheliha ja kuullota sipuli kevyesti.

Jauhelihaan voit lisätä ripauksen suolaa ja valkopippuria.

Kiehauta vesi + kasvisliemikuutiot + pippurit + laakerinlehdet.

Lisää kuutioitu peruna.

Keitä n. 5 minuuttia, lisää paahdettu jauheliha ja sipuli.

Anna kiehahtaa hetken.

Lisää pakastevihannekset ja ripottele kourallinen persiljaa päälle.

Keitä kunnes perunat ovat kypsiä, muutama minuutti.

Tarkista suolan määrä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Mjnen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 5.5g3.9kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Persilja 33g9kcal0.5g0.4g0.1g2.6g
Herne-maissi-paprika, Rainbow248g199kcal10.4g32.3g2.2g7.7g
Vihannessekoitus, Rainbow (250g pussi)138g48kcal3.3g6.5g0.7g3.6g
Ruokasuola jodioitu 3.6g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.1g3.1kcal0.1g0.4g0g0.3g
Rypsiöljy 7.7g68kcal0g0g7.7g0g
Oliiviöljy 7.7g68kcal0g0g7.7g0g
Sipuli (kuorittu)55g15kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g386g657kcal73.4g0g38.6g0g
Kasvisliemikuutio 12g37kcal1.2g1.6g2.9g0.2g
Peruna, vanha, kuorittu 497g378kcal9.3g77g1g5g
Vesi, vesijohtovesi 1104g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2974kcal198g242.8g122.2g41g
Valittu annoskoko2500g1487kcal99g121.4g61.1g20.5g
Annoskoko puolitettuna1250g744kcal49.5g60.7g30.6g10.3g
Arvot/100g100g60kcal4g4.9g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154278