Makkarakastike

Paloittele makkara kuutioiksi ja ruskista teflonpannulla, lisää vesi, ruokakerma, kastikejauhe ja mausteet.

Tarjoa perunan ja punajuuren kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Rippaliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lenkkimakkara (Pouttu), annos 400g1002g2455kcal100.2g80.2g180.4g0g
Kastikejauhe rainbow ruskea, annos 1 dl251g88kcal2.5g15g2.5g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)676g1082kcal18.3g18.3g101.5g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr251g701kcal20g23.8g60.1g4g
Vesi251g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix45g23kcal0.7g4.5g0.2g0g
Sinappi 25g33kcal1.1g3.5g1.5g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g8763kcal285.6g290.6g692.4g8.8g
Valittu annoskoko2500g4382kcal142.8g145.3g346.2g4.4g
Annoskoko puolitettuna1250g2191kcal71.4g72.7g173.1g2.2g
Arvot/100g100g175kcal5.7g5.8g13.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154523