Kalakeitto

Kiehauta pilkotut paprikat ja sipulit, lisää mausteet, seiti ja koskenlaskijajuusto pieninä paloina.

Keitto on valmis, kun juusto on sulanut ja seiti kypsää.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus791g554kcal126.5g0g2.4g0g
Paprika, punainen49g13kcal0.4g2.3g0.2g1g
Paprika keltainen 168g51kcal1.6g8.6g0.3g3.4g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g99g27kcal1.3g4.7g0.1g1.7g
Punasipuli, kuorittu, 100g99g27kcal1.3g4.7g0.2g1.7g
Sipuli (kuorittu)99g27kcal1.3g4.7g0.2g1.7g
Vesi, vesijohtovesi 989g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g8.9g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g99g277kcal18.8g0g21.7g0g
Wok-kasvikset, porkkana, herne, vesikastanja, bambunverso, paprika, sieni 99g46kcal2g7.5g0.2g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2039kcal306.4g65g50.6g24g
Valittu annoskoko2500g1020kcal153.2g32.5g25.3g12g
Annoskoko puolitettuna1250g510kcal76.6g16.3g12.7g6g
Arvot/100g100g41kcal6.1g1.3g1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154612