Jauhelihapata (protskupitoinen)

1. Paista jauhelihat (kevyt 10%).

Lisää sipuli (silputtu) ja valkosipuli (murskana).

2. Keitä samalla makaroni (tumma torino protein pasta).

3. Lisää pasta joukkoon ja tomaattimurska.

4. Lisää mausteita.

Suola, pippuri, tabasco.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Pete76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g1429g2429kcal271.4g0g142.9g0g
Sipuli (kuorittu)214g58kcal2.8g10.3g0.4g3.6g
Torino tumma proteiinipasta plus179g607kcal41.1g94.6g6.6g10.7g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g661g152kcal9.2g22.5g2.6g0g
Valkosipuli 18g19kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6530kcal651.8g260.6g305.2g29.4g
Valittu annoskoko2500g3265kcal325.9g130.3g152.6g14.7g
Annoskoko puolitettuna1250g1633kcal163g65.2g76.3g7.4g
Arvot/100g100g131kcal13g5.2g6.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=155426