Monivilja aamupuuro

Kaikki viljat kokonaisina ryyneinä/suurimoina.

Liotaetaan yli yön tai n. 10 tuntia.

kaadetaan liotusvesi pois ja laitetaan uunivuokaan.

Lisätään 2 l vetta ja suola, mielellään merisuola.

Uuni 200 astetta ja 2 tuntia.

Kelpaa meillä myös koirille ja lastenlapsi sanoi NAM NAM kun maistoi ekan kerran.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Arjamaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g107g384kcal15.4g62.8g7.5g10g
Riisi tumma 91g316kcal6.3g65.2g2.1g3.6g
Tattarisuurimo / -jauho 80g258kcal9.5g48.3g1.6g4.6g
Hirssisuurimo / -jauho 85g305kcal9.6g58.7g2.5g2.7g
Vesi2132g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g5.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2525kcal81.6g470g27.4g41.8g
Valittu annoskoko2500g1263kcal40.8g235g13.7g20.9g
Annoskoko puolitettuna1250g631kcal20.4g117.5g6.9g10.5g
Arvot/100g100g51kcal1.6g9.4g0.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=156241