Katalonialainen lihapata

1. Ruskista paisti joka puolelta 1rkl:ssa öljyä uuninkestävässä padassa.

Lisää sipuli ja valkosipuli.

Jatka paistamista 2 minuuttia ja ota pois liedeltä. 2. Lisää vesi+lihaliemikuutio , punaviini, rusinat ja oliivit.

Kypsennä uunissa 175 asteessa kannella peitettynä 2 tuntia.

3. Nosta kypsä paisti padasta ja kääri tiiviisti folioon.

4. Suurusta paistiliemi sekoittamalla ohratärkkelystä veteen.

Kaada suurus pataan samalla kevyesti sekoittaen.

Kuumenna liedellä kiehuvaksi ja hauduta pari minuuttia. 6. Viipaloi paisti ja asettele tarjoiluastiaan.

Lusikoi kastike paistiviipaleiden päälle ja koristele halutessasi timjaminoksilla.

Tarjoa esi. lämpimien lohkoperunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan Sisäpaisti1220g1342kcal268.4g1.2g36.6g0g
Ruokaöljy keskiarvo 37g323kcal0g0g36.6g0g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g271g73kcal3.5g13g0.3g4.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g11g11kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Vesi407g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi15g42kcal1.3g1g3.4g0g
Punaviini 203g143kcal0.6g0.4g0g0g
Rusina 24g71kcal0.7g14.7g0.1g2.4g
Oliivi kivetön musta rainbow271g488kcal1.6g15.5g46.1g0g
Ohrakas ohratärkkelys41g149kcal0.2g36.6g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5287kcal554.4g168.4g246.8g15.6g
Valittu annoskoko2500g2643kcal277.2g84.2g123.4g7.8g
Annoskoko puolitettuna1250g1322kcal138.6g42.1g61.7g3.9g
Arvot/100g100g106kcal11.1g3.4g4.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=156355