Porkkana-valkosipulikeitto

Kuullota porkkanapaloja ja valkosipulia hetki ruokaöljyssä.

Lisää vesi/kasvisliemi ja rosmariini.

Keitä kunnes porkkanat pehmeitä.

Soseuta ja lisää fraiche.

Mausteeksi voi laittaa mustapippuria.

Lähde: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1337 grammaa

Enja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 935g306kcal5.8g52g1.9g23.8g
Valkosipuli 24g26kcal1.9g4g0.1g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 1122g0kcal0g0g0g0g
Valio fraiche 5%374g337kcal15g28.4g18.7g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow11g29kcal1.1g1.1g2.2g0.2g
Ruokaöljy keskiarvo 34g297kcal0g0g33.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g1990kcal47.6g171g113g49g
Valittu annoskoko2500g995kcal23.8g85.5g56.5g24.5g
Annoskoko puolitettuna1250g498kcal11.9g42.8g28.3g12.3g
Arvot/100g100g40kcal1g3.4g2.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=157204