Fetasalaatti Special Laurendo Al Meira

Pese salaatti ja kuivata huolellisesti keittiöpaperin päällä.

Kuori yksi iso punasipuli ja pilko.

Revi kuivatut jääsalaatinlehdet kulhoon ja laita sipuli joukkoon.

Pese 1 iso keltainen paprika ja poista siemenkota.

n.240 g paprikasta jää siemenkodan ym. jälkeen n. 135 g paprikasiivuja.

Pese 4 isoa tomaattia ja poista kannat.

Tulee n.300 g tomaattia.

Ota n. puolikas kurkku ja kuori ja pilko.

n.140g kurkkua.

Lisää Milbona Fetaa puolikas rasiaa, 125g ja leikkaa kuutioiksi.

Sekoita ainekset hyvin ja tarjoile!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 89 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka309g31kcal3.4g2.5g0.6g3.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g225g61kcal2.9g10.8g0.4g3.8g
Paprika keltainen 379g114kcal3.6g19.3g0.8g7.6g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g843g171kcal5.1g32g2.5g11.8g
Kurkku, tuore393g39kcal2.4g6.6g0.4g2.8g
Fetajuusto, Milbona351g983kcal70.2g1.8g77.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2799kcal175.2g146g163.8g58.2g
Valittu annoskoko2500g1399kcal87.6g73g81.9g29.1g
Annoskoko puolitettuna1250g700kcal43.8g36.5g41g14.6g
Arvot/100g100g56kcal3.5g2.9g3.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=157656