Jauhelihanyytit

Paista sipulit, jauheliha ja paprika.

Sulata sekaan Koskenlaskija-juusto.

Leikkaa voitaikinasta neliöitä, laita keskelle täyte ja taita.

Paista uunissa 225C n. 15min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 57 grammaa

O0na
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 730g1616kcal127.7g0g124.1g0g
Paprika, punainen183g47kcal1.6g8.4g0.7g3.6g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto456g1277kcal86.7g0g100.4g0g
Sipuli (kuorittu)183g49kcal2.4g8.8g0.4g3.1g
Valkosipuli 37g40kcal2.9g5.9g0.2g0.8g
Voitaikina Myllyn Paras 500g912g3513kcal55.7g271g246.4g15.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g13085kcal554g588.2g944.4g46g
Valittu annoskoko2500g6542kcal277g294.1g472.2g23g
Annoskoko puolitettuna1250g3271kcal138.5g147.1g236.1g11.5g
Arvot/100g100g262kcal11.1g11.8g18.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158295