Suklaafudge

Sekoita kaakaojauhe, sokeri, siirappi ja kerma; keitä n. 35 min kokoajan sekoittaen.

Voit tarkistaa toffeen rakenteen tiputtamalla tipan kylmään veteen; jos se jähmettyy se on valmista.

Lisää voi ja vaniljasokeri, vatkaa kuohkeaksi.

Aseta seos jäähtymään uunipellille, vuokaan tms, voidellun leivinpaperin päälle.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

O0na
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaakaojauhe, sokeroimaton 179g662kcal33.1g19.7g38.8g54.4g
Sokeri 1394g5658kcal0g1392.5g0g0g
Siirappi 119g360kcal0.1g88.4g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 596g1969kcal11.9g17.9g208.7g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 167g1186kcal1.3g0.7g133.6g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g45g179kcal0g44.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g20025kcal92.8g3127g762.2g108.8g
Valittu annoskoko2500g10012kcal46.4g1563.5g381.1g54.4g
Annoskoko puolitettuna1250g5006kcal23.2g781.8g190.6g27.2g
Arvot/100g100g401kcal1.9g62.5g15.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158297