Wilhelmiinakeksit

200 g margar.

2 1/4 dl sokeria
1 kananmuna
n.2 rkl siirappia
3 tl vaniljasokeria
5 dl vehnäjauhoja
2 tl soodaa

Vaahdota margar.

ja sokeri.

Lisää muna ja siirappi.

Sitten kuivat aineet hierotaan mukaan.

Taikina leivotaan 6 tangoksi.

Paista 200 asteessa n 10-15 min. Leikkaa tangot kuumina vinoneliöiksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 792 grammaa

Kerstins
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai laktoositon leivontamargariini (Raisio)631g4544kcal0g0g504.9g0g
Sokeri 604g2450kcal0g603g0g0g
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g174g295kcal26g0g20.8g0g
Siirappi, tumma28g91kcal0g21g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g38g152kcal0g37.5g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta1026g3692kcal133.3g717.8g21.5g35.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g22446kcal318.6g2758.6g1094.4g71.8g
Valittu annoskoko2500g11223kcal159.3g1379.3g547.2g35.9g
Annoskoko puolitettuna1250g5612kcal79.7g689.7g273.6g18g
Arvot/100g100g449kcal6.4g55.2g21.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158740