Kaalipata

Hauduta kaali kokoon isossa kattilassa, jonka pohjalle laitat vettä.

Paista jauheliha ilman rasvaa ja lisää kattilaan.

Lisää joukkoon keitetty riisi, paloiteltu porkkana ja paprika.

Mausta makusi mukaan valkopippurilla, meiramilla ja suolalla.

Anna hautua kannen alla liedellä n. 1½tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Ikaalinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g1686g405kcal20.2g57.3g3.4g35.4g
Paprika, punainen202g52kcal1.8g9.3g0.8g4g
Porkkana 55g18kcal0.3g3g0.1g1.4g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen337g469kcal64.1g0g23.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 84g0kcal0g0g0g0g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)135g165kcal3g36.7g0.4g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2216kcal178.8g212.6g56.6g83.8g
Valittu annoskoko2500g1108kcal89.4g106.3g28.3g41.9g
Annoskoko puolitettuna1250g554kcal44.7g53.2g14.2g21g
Arvot/100g100g44kcal3.6g4.3g1.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158741