Hunajakermaviilikananpoikaa Special Al Meira

Kuori ja pilko sipulit ja valkosipuli.

Laita n.20 g sitruunaoliiviöljyä pannulle ja kun pannu on kuuma, kuullota sipulit pyöritellen öljyssä.

Ruskista kananpojan fileepihvit ja leikkaa ruskistamisen jälkeen kahtia, jotta kypsyvät paremmin.

Laita n.20g vaaleaa maizenasuurustetta juomalasiin ja n.250g vettä, sekoita hyvin (kylmä vesi).

Lisää tämän jälkeen 200g valion kevyt kermaviiliä ja n.2 dl maitoa ja väännä levy kolmoselle.

Anna muhia ja kypsyä n.20-30 minuutin ajan ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 29g260kcal0g0g29.4g0g
Sipuli (kuorittu)232g63kcal3g11.2g0.5g4g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g32g120kcal0.3g27.2g1g0g
Kariniemen kananpojan Fileepihvi hunajamarinadissa882g1174kcal167.6g6.2g52.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 735g0kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 294g189kcal9.4g14.2g10.3g0g
Maito, Kevyt294g135kcal9.4g14.1g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3880kcal379.4g145.8g197g8g
Valittu annoskoko2500g1940kcal189.7g72.9g98.5g4g
Annoskoko puolitettuna1250g970kcal94.9g36.5g49.3g2g
Arvot/100g100g78kcal7.6g2.9g3.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=159636