Ruispuuro

Vatkaa ruisjauhot kiehuvaan, suolalla maustettuun veteen.

Hauduta puuro kypsäksi välillä sekoittaen.

Kypsymisaika 45-60 minuuttia.

Tarjoa puuro maidon tai voisilmän kanssa tai marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Jattilainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1916g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho Pirkka575g1753kcal55.7g350.6g11.5g86.2g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3506kcal111.4g701.2g23g172.4g
Valittu annoskoko2500g1753kcal55.7g350.6g11.5g86.2g
Annoskoko puolitettuna1250g877kcal27.9g175.3g5.8g43.1g
Arvot/100g100g70kcal2.2g14g0.5g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=159742