Täytetty leipänen(karppi)

Sekoita mantelijauhe, munat, juustoraaste ja leivinjauhe.

Jaa taikina kahdeksaan osaan ja taputtele osista 4 kpl pyöreiksi pohjiksi leivinpaperille.

Laita täytteet sekaisin ja annostele pohjien päälle.

Taputtele loput taikinat täytteiden päälle ja paista 225 n.20min

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 321 grammaa

Vantasia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g292g1751kcal61.3g19.3g157.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 467g586kcal51.4g1.2g42.1g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)778g2023kcal202.3g11.7g132.3g0g
Leivinjauhe 39g68kcal2g14.7g0g0.2g
Tuorejuusto, 2%, hovi, tomaatti-sipuli292g204kcal27.7g11.7g5.8g0.3g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g195g214kcal35g3.9g5.8g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g146g30kcal0.9g5.5g0.4g2g
Poron kylmäsavurouhe Kotisavu 150 g292g627kcal73g6.4g20.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g11008kcal907.2g148.8g728.8g5g
Valittu annoskoko2500g5504kcal453.6g74.4g364.4g2.5g
Annoskoko puolitettuna1250g2752kcal226.8g37.2g182.2g1.3g
Arvot/100g100g220kcal18.1g3g14.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=160104