Kasviskeitto ala hehtaari

Kuumenna vesi+liemikuutio, lisää jäiset kasvikset pussista.

Keitä noin 15-20 min. Lisää paloiteltu juusto, keitä kunnes juusto sulaa, soseuta vaikka sauvasekoittimella.

Mausta 1-2 tl suolalla ja 2-3 rkl rakunalla.

Todella herkullista.

Kokeile muitakin juustoja, ainakin viherpippuri sopii tosi hyvin.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemikuutio 14g42kcal1.3g1.8g3.2g0.2g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g311g870kcal59.1g0g68.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 1243g0kcal0g0g0g0g
Apetit peruna ja keittokasvis (Apetit), annos 100g932g532kcal13.1g115.6g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2887kcal147g234.8g147g0.4g
Valittu annoskoko2500g1443kcal73.5g117.4g73.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna1250g722kcal36.8g58.7g36.8g0.1g
Arvot/100g100g58kcal2.9g4.7g2.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=160250