Melkein karpparin boileriparsapaistos

Kypsennä boirleri rypsiöljyssä.

Laita parsa paloiteltuna isoon uunivuokaan ja levitä kypsät kanapalat päälle.

Sulata pienmmäksi paloiksi pilkottu Koskenlaskija kerman kanssa pannulla, lisää halutessa ripaus suolaa, pippuria ja valkosipulia.

Kaada seos parsan ja broilerin päälle ja sekoita hieman.

Lisää juustoraaste.

Paista 200astessaa n.30min ja anna vielä hautua jälkilämmössä toinen 30min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 465 grammaa

Tittas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 13g119kcal0g0g13.4g0g
Hunajamarinoitu broilerin fileesuikale, Atria1075g1548kcal172g26.9g79.6g0g
Parsakaali brokkoli 672g236kcal31g13.1g2g16.8g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g336g941kcal63.8g0g73.9g0g
Ruokakerma 5% Hyla (Valio), annos 200g269g175kcal4g10.5g13.4g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%134g309kcal39g3.4g16.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6655kcal619.6g107.8g396.8g33.6g
Valittu annoskoko2500g3328kcal309.8g53.9g198.4g16.8g
Annoskoko puolitettuna1250g1664kcal154.9g27g99.2g8.4g
Arvot/100g100g133kcal12.4g2.2g7.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=160311