Nakki-vihanneskeitto

Kuori ja pilko porkkanat sekä perunat, keitä suolalla ja valitsemillasi mausteilla maustetussa vedessä.

N. 10min päästä lisää loput kasvikset ja kasvisten ollessa lähes kypsiä, lisää nakit sekä tomaattipyree.

Keitä kunnes vihannekset ovat täysin kypsiä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 433 grammaa

Nni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vihreä papu, pitkä72g20kcal1.4g3g0.1g1.7g
Munakoiso, tuore217g39kcal1.1g6.7g0.4g5.4g
Peruna, vanha, kuorittu 506g385kcal9.5g78.4g1g5.1g
Paprika punainen 72g21kcal0.7g3.3g0.3g1.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g65g18kcal0.4g3.9g0.1g1.6g
Nakki, Popsi viitonen434g1023kcal47.7g13g86.7g0g
Tomaattisose tomaattipyree 51g39kcal2.3g6.5g0.1g0.5g
Vesi1084g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3089kcal126.2g229.6g177.4g31.4g
Valittu annoskoko2500g1545kcal63.1g114.8g88.7g15.7g
Annoskoko puolitettuna1250g772kcal31.6g57.4g44.4g7.9g
Arvot/100g100g62kcal2.5g4.6g3.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=160344