Pätkiskakku

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sulata rasva ja lisää paloitellut Pätkikset (voit laittaa osan sulaan rasvaan ja osan jauhojen sekaan jos haluat).

Lisää rasvaan rahka ja munat.

Sekoita ja lisää kuivat aineet.

Sekoita hyvin, mutta ei tarvi vatkata.

Laita taikina jauhotettuun vuokaan ja paista 175 asteessa 45 min.

Kuorrutus: sulata 50g rasvaa ja 100g taloussuklaata

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Truu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, sunnuntai490g1714kcal58.8g347.8g10.3g14.7g
Sokeri 480g1950kcal0g479.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g9g38kcal0g9.3g0g0g
Leivinjauhe 19g33kcal1g7.1g0g0.1g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 45g167kcal8.4g5g9.8g13.7g
Voi 283g2050kcal3.4g1.1g229.7g0g
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)377g211kcal32g18.8g0.8g0g
Pätkis, 18g204g997kcal7.3g124.1g50.9g0g
Kananmuna kuoreton 311g443kcal38.9g0.9g31.9g0g
Taloussuklaa, Fazer188g970kcal7.3g105.5g56.5g10g
Voi 94g683kcal1.1g0.4g76.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g18515kcal316.4g2199.8g933g77g
Valittu annoskoko2500g9257kcal158.2g1099.9g466.5g38.5g
Annoskoko puolitettuna1250g4629kcal79.1g550g233.3g19.3g
Arvot/100g100g370kcal6.3g44g18.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=161319