Parsakaalikeitto

Freesaa viipaloidut porkkanat ja sipuli sekä pilkotut valkosipulinkynnet.

Lisää vesi ja kanaliemikuutio.

Kiehauta ja lisää parsakaalit.

Keitä 15-20 min.
Soseuta, suurusta tarvittaessa vehnäjauholla.

Lisää kerma ja mausteet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Rytmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g314g88kcal1.9g18.7g0.6g7.8g
Sipuli (kuorittu)72g20kcal0.9g3.5g0.1g1.2g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 36g192kcal0.1g0.2g21.7g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g8.4g8.8kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Parsakaali brokkoli 241g85kcal11.1g4.7g0.7g6g
Kanaliemi rainbow 1 L1207g603kcal48.3g12.1g48.3g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)241g145kcal2.4g10.9g9.7g0g
Soijakastike, dark soy sauce (Amoy), annos 15g18g16kcal0.2g3.8g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g53g15kcal0.3g3.2g0.1g1.3g
Sipuli (kuorittu)12g3.3kcal0.2g0.6g0g0.2g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 6.2g33kcal0g0g3.7g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Parsakaali brokkoli 41g14kcal1.9g0.8g0.1g1g
Kanaliemi rainbow 1 L204g102kcal8.2g2g8.2g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)41g25kcal0.4g1.8g1.6g0g
Soijakastike, dark soy sauce (Amoy), annos 15g3g2.7kcal0g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2706kcal153.4g129g189.8g35.4g
Valittu annoskoko2500g1353kcal76.7g64.5g94.9g17.7g
Annoskoko puolitettuna1250g676kcal38.4g32.3g47.5g8.9g
Arvot/100g100g54kcal3.1g2.6g3.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=161563