Purjo-perunasosekeitto

Kuullota pilkotut sipuli, valkosipuli, purjo, selleri ja perunat oliiviöljyssä.

Kaada päälle vesi.

Lisää kanafondi´, mustapippuria (ja suolaa).

Kiehauta kypsiksi.

Soseuta ja lisää joukkoon ruokakerma.

Anna kiehua hetken

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 825g628kcal15.5g127.8g1.6g8.2g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka103g11kcal1.1g1.1g0.2g1g
Sipuli (kuorittu)72g20kcal0.9g3.5g0.1g1.2g
Purjosipuli 206g47kcal3.7g4.9g0.4g4.3g
Valkosipuli 5.2g5.6kcal0.4g0.8g0g0.1g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl36g27kcal1.4g2.9g1.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 1134g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 16g137kcal0g0g15.5g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%103g165kcal2.8g2.8g15.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2081kcal51.6g287.6g68.8g29.6g
Valittu annoskoko2500g1040kcal25.8g143.8g34.4g14.8g
Annoskoko puolitettuna1250g520kcal12.9g71.9g17.2g7.4g
Arvot/100g100g42kcal1g5.8g1.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=161615