Punainen kanakeitto

Suikaloi perunat ja porkkanat kylmään veteen.

Ruskista pilkottu sipuli ja broilerisuikaleet kattilassa, lisää sinne paprikajauhetta, curryä maun mukaan sekä tomaattipyree ja sokeri.

Kaada joukkoon litra vettä ja perunat ja porkkanat.

Tänne sekaan liemikuutiot.

Sekoita ja anna kiehua kunnes perunat ja porkkanat ovat kypsiä.

Valmiin keiton sekaan raejuustoa, niin hyvää tulee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 392 grammaa

Aniitti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 526g401kcal9.9g81.6g1.1g5.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g237g66kcal1.4g14.1g0.5g5.9g
Sipuli (kuorittu)80g22kcal1g3.8g0.2g1.4g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g74g55kcal3.3g9.6g0.1g0g
Atria, broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu479g689kcal76.6g12g37.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 1063g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g11g26kcal0.6g4.5g0.5g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)11g28kcal1.4g1.3g1.9g0g
Sokeri 8.5g35kcal0g8.5g0g0g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)11g77kcal0g0g8.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2794kcal188.4g270.8g100.2g25.2g
Valittu annoskoko2500g1397kcal94.2g135.4g50.1g12.6g
Annoskoko puolitettuna1250g699kcal47.1g67.7g25.1g6.3g
Arvot/100g100g56kcal3.8g5.4g2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=162774