Broileri-tomaattivuoka

Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.

Ota broilerisuikaleet huoneenlämpöön siksi aikaa, kun keräilet muita raaka-aineita ja voitelet vuoan.

Halkaise ja huuhtele purjo / sipuli ja leikkaa puolirenkaiksi.

Paista broilerisuikaleet öljyssä, mausta chilillä, pippurilla ja yrteillä.

Kaada suikaleet vuokaan, sekoita joukkoon makaroni ja karkeaksi raastettu kesäkurpitsa.

Kuumenna pannussa vesi ja murennettu kanaliemikuutio sekä ruoka5%.

Kaada neste vuokaan ja sekoita.

Kypsennä n. 25 minuuttia uunin alimmalla tasolla.

Sekoita pari kertaa.

Ota uunista ja levitä pinnalle tomaattiviipaleet ja ripottele juustoraaste niiden päälle.

Nosta uunin keskimmäiselle tasolle ja kypsennä vielä n. 10 minuuttia.

Anna vuoan vetäytyä 10 minuuttia ennen ruokailua.

Nauti lisäkkeeksi salaattia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1838 grammaa

Keygen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g408g388kcal81.6g0g2.9g0g
Makaroni ( tumma Torino )408g1428kcal73.4g240.8g15.9g24.5g
Sipuli (kuorittu)163g44kcal2.1g7.8g0.3g2.8g
Kesäkurpitsa zucchini 272g49kcal1.5g6.8g1.1g1.9g
Ruokakerma 5%, cocos&lime (Valio), annos 250g340g255kcal7.8g18g16.3g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g15g42kcal3g0.7g3g0.1g
Rypsiöljy 14g120kcal0g0g13.6g0g
Juusto, Polar 15% (Valio) 8g siivu41g106kcal12.6g0g6.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 544g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti 286g65kcal1.6g9.9g0.9g4g
Basilika, kuivattu 4.1g10kcal0.6g0.8g0.2g1.7g
Persilja 5.4g1.5kcal0.1g0.1g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5018kcal368.6g569.8g120.6g70.8g
Valittu annoskoko2500g2509kcal184.3g284.9g60.3g35.4g
Annoskoko puolitettuna1250g1255kcal92.2g142.5g30.2g17.7g
Arvot/100g100g100kcal7.4g11.4g2.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=163572