Tonnikalapiiras

# Kaada vesi pois tonnikalapurkeista.

Sekoita kaikki pohjan raaka-aineet keskenään (leivinjauhe aina vehnäjauhojen kanssa) ja kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun piirakkavuokaan

# Sekoita sitten täytteen ainekset keskenään, vaikka samassa kulhossa ja kaada täyte raa'an pohjan päälle.

# Lisää halutessasi hieman juustoraastetta

# Paista 200 asteessa kauniin ruskeaksi (= n.½ tuntia?).

Taikina tulee piirakkavuokaan (24 cm) piripintaan: käytä siis hieman isompaa tai suojaa uunin pohja vaikkapa pellillä.

Ohje: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Inaaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g818g491kcal30.3g59.7g16.4g0g
Kananmuna kuoreton 337g481kcal42.2g1g34.6g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 281g884kcal29.7g167g6.2g15.5g
Leivinjauhe 21g36kcal1.1g7.7g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 225g321kcal28.1g0.7g23.1g0g
Tonnikala vedessä 614g641kcal137.7g0g9.2g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g205g532kcal61.3g4.1g30.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6770kcal660.8g480.4g240.4g31.2g
Valittu annoskoko2500g3385kcal330.4g240.2g120.2g15.6g
Annoskoko puolitettuna1250g1693kcal165.2g120.1g60.1g7.8g
Arvot/100g100g135kcal13.2g9.6g4.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=163933