Kikhernesalaatti

Valuta kikherneet ja kaada kulhoon.

Lisää rypsiöljy, raasta päälle parmesanjuustoa n. ruokalusikallinen ja mausta sitruunamehulla.

Sekoita ja anna maustua kylmässä pari tuntia.

Tarjoa lisukkeena kalalle tai lihalle tai salaatin osana.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Sade1980
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne (Gogreen), annos 100g2267g2381kcal181.4g317.4g45.3g226.7g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 84g739kcal0g0g83.5g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g119g463kcal39.4g0g33.9g0g
Sitruunamehu, laimentamaton30g6.3kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g7177kcal441.8g635.8g325.4g453.4g
Valittu annoskoko2500g3589kcal220.9g317.9g162.7g226.7g
Annoskoko puolitettuna1250g1794kcal110.5g159g81.4g113.4g
Arvot/100g100g144kcal8.8g12.7g6.5g9.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=164308